Mikor javasoljuk a kerámia bevonatot?

Gyakorlatilag bármikor...

Ha járműve vadonatúj és minél hosszabban szeretné megőrizni a fényezést állapotát.


Ha frissen vásárolt használt járműve fényezésén kíván javítani és a javulást hosszan megőrizni.


Ha csak „kényeztetni” szeretné járművét...


Munkafolyamat

Alapos tisztítás után, nagy alapossággal polírozzuk az autót, a megfelelő felület eléréséhez 1-2 vagy akár három lépcsőben, a kerámiával bevonni kívánt felület karcossága függvényében.
Új járművek esetén is szükség van polírozásra, de általában elegendő az egylépcsős kezelés.

A polírozott felületet gondosan megtisztítjuk, zsírtalanítjuk és felvisszük a kerámia bevonatot.
A bevonat száradási ideje, általában 24 óra. Ezalatt az idő alatt, a megfelelő hőmérsékleten,pormentes helyen „pihentetjük” az autót.

A teljes munkafolyamat időtartama, a száradással együtt, általában 3 napot vesz igénybe, 1-2 lépcsős polírozással.
A kerámia bevonat applikálása után, még néhány napig nem javasolt a gépkocsit lemosni, elősegítve ezzel a teljes száradást/kötést.

A kerámia bevonat tartóssága általában 2-5 év, mely nagyban függ attól, hogy hogyan ápoljuk gépkocsinkat és hol tároljuk azt.
A minél hosszabb tartósság elérése érdekében, a kerámia bevonattal kezelt autókat, javasolt PH semleges vegyszerrel, PH semleges vízzel mosni, természetesen, kézzel.

Miért érdemes kerámia bevonattal kezelni járművét?

Új járművek esetében, a jármű fényezésének megóvása érdekében, annak állagmegóvásáért. Karcok, valamint az UV sugárzás okozta káros hatások elkerülése illetve csökkentése érdekében.


Használt járművek esetében, a többlépcsős polírozás után, látványos javulás érhető el a jármű teljes felületén, ezen állapot hosszantartó megőrzése érdekében, szintén javasoljuk ezen szolgáltatásunkat.


Kerámia bevonattal kezelt járművek esetén, a kezelt jármű felülete kevésbé szennyeződik és tisztítása is sokkal könnyebbé, egyszerűbbé és gyorsabbá válik.


Kérdése van?